TURBOOSTER PROPELLER

Kód: AR027
Nincs értékelés
Márka: Turbooster
3 860 Ft
Raktáron

Részletes információ

Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
Minden aroma kibocsátó mellé 1 doboz ajándék csalizó bojlit adunk!

Termék részletes leírása

A Propeller Turboostert függőleges végszereléknél pl. úszózásnál használjuk, kivéve a finom szerelékes úszózást.  Kuttyogató harcsa horgászoknak is javasoljuk, de más ragadozóhalas technikához is használhatjuk,legyen az úszós süllő vagy csuka horgászat. Közvetlen a teserek vagy az ólom fölé kössük. Folyóvízen a sodrás és az esetleges emelkedéskor forgó mozgást végez és szórja szét az íz anyagokat. Tavakon emelgetésre kezd el forogni, de emelés nélkül is működik az aroma kibocsátás. Csavarjuk el a propellert, hogy a vonal egy síkba kerüljön majd, húzzuk szét. Nyomjunk bele az aromából a szivacsos belsőbe, majd toljuk össze és tekerjük el. Az propeller bevetésre kész! Vízbeérést követően folyamatosan áramlik majd ki az aroma a kieresztő nyílásokon, ami már távolról horgunkhoz csalja a halakat.


Turbooster® egy víz alatti aroma kibocsájtó eszköz, amit a végszereléken kell elhelyezni. A vízben azonnal megkezdődik az aroma kibocsájtás, aminek hatására a halakat a horgunk közelébe csalogatja, és kapásra ingerli.


Mik a Turbooster® előnyei?

Szinte minden horgász módszerhez használhatjuk, bármilyen típusú végszerelékkel, a pergetést leszámítva. A halak nem tudnak jól lakni vele, mint hagyományos etetésnél. Messziről a horgunk közelébe csalja a halakat, és kapásra ingerli a kevésbé táplálkozni kívánó egyedeket is. Törpeharcsás vizeken a halak gyorsan feleszik a hagyományos etetést, ezzel szemben a Turbooster® aromával nem tudnak mit kezdeni, csalogató hatás végig megmarad. Az eredeti Turbooster® gélekkel folyamatos csalogató hatás biztosítható, 12-16 órán keresztül. Használható saját, megszokott aroma géllel is. Változatos ízvilág érhető el, így kiválaszthatja a csalijához, horgászatához megfelelő gélt.

Hogyan kell használni?

Turbooster® középső vezetésű. Fűzzük fel a főzsinórra az ólom, vagy az etetőkosár fölé, és egy stoperrel rögzítsük le. A Turbooster®-t eltekeréssel lehet szétnyitni. A szivacsos jellegű aroma késleltető közé nyomjuk be a sűrű aroma gélt. Zárjuk vissza, és a szerelék bevetésre kész. Az aroma késleltető szivacs variálásával lehet az aroma-kiáramlás idejét változtatni.

1. Ha mindkét oldalon kivesszük a késleltetőt. és az aroma gélt közvetlenül a Turbooster®-be nyomjuk, gyorsabb kiáramlást érünk el, gyorsabb (pl feederes) horgászatnál alkalmazhatjuk. A kiáramlási idő körülbelül 1-3 óra.

2. Ha a Turbooster® egyik oldaláról vesszük ki a késleltetőt, közepesen gyors kiáramlást érhetünk el, vagyis a szivacsos oldalon lassú, míg a késleltető nélküli oldalon gyorsabb lesz a kiáramlás. A kiáramlási idő körülbelül 3-6 óra.

3. Ha mindkét oldalon benne hagyjuk a késleltető szivacsot, lassú kiáramlást érhető el. (pl nagyhalas horgászat) A kiáramlási idő körülbelül 6-16 óra.