MI A TURBOOSTER

 

Forradalmi világújdonság: Turbooster® a Vízalatti Aroma Kibocsátó

 

A Turbooster® egy víz alatti aroma kibocsájtó eszköz, amit a végszereléken kell elhelyezni. A vízben azonnal  megkezdődik az aroma kibocsájtás, aminek hatására a halakat a horgunk közelébe csalogatja, és kapásra ingerli. Az alábbiakban összefoglaljuk az előnyeit.

 

 

 

 

- Szinte minden horgász módszerhez használhatjuk, bármilyen típusú végszerelékkel, a pergetést leszámítva, minden módszerhez van különböző Turbooster változat, feederes, bojlis, ragadozós, etetőkosaras, úszós, stb.
- A halak nem tudnak jól lakni vele, mint hagyományos etetésnél.
- Messziről a horgunk közelébe csalja a halakat, és kapásra ingerli a kevésbé táplálkozni kívánó egyedeket is.
- Törpeharcsás vizeken a halak gyorsan feleszik a hagyományos etetést, ezzel szemben a Turbooster® aromával nem tudnak mit kezdeni, csalogató hatás végig megmarad.
- Az eredeti Turbooster® gélekkel folyamatos csalogató hatás biztosítható, 12-16 órán keresztül.
- Használható saját, megszokott aroma géllel is.
- Változatos ízvilág érhető el, így kiválaszthatja a csalijához, horgászatához megfelelő gélt.

classic_2

Hogyan kell használni:

A Turbooster® középső vezetésű. Fűzzük fel a főzsinórra az ólom, vagy az etetőkosár fölé, és egy stoperrel rögzítsük le. A Turbooster®-t eltekeréssel lehet szétnyitni. A szivacsos jellegű aroma késleltető közé nyomjuk be a sűrű aroma gélt. Zárjuk vissza, és a szerelék bevetésre kész. Az aroma késleltető szivacs variálásával lehet az aroma-kiáramlás idejét változtatni. 

1. Ha mindkét oldalon kivesszük a késleltetőt. és az aroma gélt közvetlenül a Turbooster®-be nyomjuk, gyorsabb kiáramlást érünk el, gyorsabb (pl feederes) horgászatnál alkalmazhatjuk. A kiáramlási idő körülbelül 1-3 óra.

2. Ha a Turbooster® egyik oldaláról vesszük ki a késleltetőt, közepesen gyors kiáramlást érhetünk el, vagyis a szivacsos oldalon lassú, míg a késleltető nélküli oldalon gyorsabb lesz a kiáramlás. A kiáramlási idő körülbelül 3-6 óra.

3. Ha mindkét oldalon benne hagyjuk a késleltető szivacsot, lassú kiáramlást érhető el. (pl bojlis, nagyhalas horgászatNÁL, classic méret esetében) A kiáramlási idő körülbelül 6-16 óra.

 B88

 A horgászatban régóta az etetőkosarak számtalan változatával oldjuk meg a halak horgunk közelébe csalogatását. A Turbooster® ezt a funkciót váltja ki, vagy teszi hatékonyabbá. A lényege, hogy a Vízalatti Aroma Kibocsátó eszközből, aroma tartó szivacsokon átjutva, vagy akár az aroma tartó szivacs nélkül is, kiáramló nyílásokon keresztül, folyamatos lassított kiáramlással, vízbe juttatja gél formájában a belsejébe betöltött aromákat. A víz áramlásával az aromák oldódnak, és oldódás közben szétterjednek a vízben., amit a halak érzékelnek és reagálnak rá. A reakció a táplálkozási ösztön kiváltásával az élelem keresése. Sok funkciós, számos előnyös tulajdonsága, jelentősen elősegíti és nagy mértékben hozzájárul a horgászat sikerességéhez. Az alábbiakban összefoglaljuk részletesen az előnyeit.

1. A hagyományos etetőkosarakban az etetőanyagok sokszor gyenge aromázottsága miatt, csak kis távolságról vonzzák a halakat. A Turbooster® nagy töménységű, minőségű Turbooster®aroma gélekkel töltve, távolabbról horgunk közelébe csalja a halakat, és kapásra ingerli a kevésbé táplálkozni kívánó egyedeket is, csalogató hatás sokkal tovább megmarad, mint a hagyományos etetőkosaras módszernél.

2. A hagyományos etetőanyaggal töltött kosarakból a halak gyorsan feleszik az etetést. A Turbooster®ből kiáramló aromával, a halak nem tudnak mit kezdeni, nem tudják elfogyasztani, csak az illat anyagot érzékelik, így a csalogató hatás hosszabb ideig megmarad.

3. A kosár, ahogy a vízbe csapódik, az etetőanyagok sokszor azonnal kiesnek, sok esetbe már dobáskor a levegőben szétrepülnek, vagy keményre elkészítve nem oldódnak ki megfelelően, így a kívánt csalogató hatás jelentősen elmarad. A Turbooster® zárt rendszerű, nem tud kiesni belőle semmi, hatását a vízbe érést követően 100% ban kifejti.

METHOOD TURBOOSTER A METHOOD FEEDER HORGÁSZOK NAGY KEDVENCE LETT!

4. Az etetőkosarakban lévő szénhidrát dús etetőanyaggal a halak gyorsan jól tudnak lakni, telítődik a gyomruk és jóllakottan távoznak az etetés helyéről, ez által megszűnik a fogási esély. A Turbooster®ből kiáramló aromával, nem tudnak mit kezdeni, nem tudják elfogyasztani így telítettség nem jelentkezik náluk, ez miatt a csalogató hatás hosszabb ideig megmarad, az aromás etetés helyén, és a hosszabb ideig ott keresgélő halak megfogásának lehetősége jelentősen megnő.

5. A kosaras módszereknél kizárólag az aljzaton lehet felkínálni az etetést, mivel a kosár lesüllyed súlyánál fogva. Viszont a halak sok esetben bizonyos időjárási vagy más körülmények miatt vízközt tartózkodnak és nem kívánnak az aljzatról táplálkozni, ez által megfoghatatlanok. Az etetőkosaras megoldással ellentétben, nem csak a fenék aljzaton, de a vízközt is felkínálhatja az aromát, mivel aTurbooster® nek van lebegő változata is.

6. A kosaras módszereknél a horgász felszerelést többször kell újra dobással vízbe juttatni, ezért nagy mennyiségben és súlyban kell szállítani az etetőanyagokat a horgászat helyszínére. Turbooster®t használó horgásznak nem kell jelentős mennyiségű, sokszor nehéz etetőanyagokat szállítani a horgászat helyszínére, hiszen az aroma koncentrátumok kb. 100 gr os kiszerelésben kerülnek forgalomba, mivel nagy töménységűek.

7. A hagyományos etetőanyagokat a vizeinkben egyre jobban elszabaduló nem kívánatos invazív halfajok mint a falánk törpeharcsák, gyakorlatilag azonnal feleszik, így a kifogni kikívánt nemes halakat már nem csalja az etetésre. A már 2. pontban is leírtak vagyis , a Vízalatti Aroma Kibocsátóból kiáramló aromával, a nemkívánatos és falánk invazív halfajok sem tudnak mit kezdeni, nem tudják felenni, ők is csak az illat anyagot érzékelik, így a csalogató hatás hosszabb ideig megmarad, ez által megnő a nemes halfajok kifogásának esélye.

 

8. A hagyományos kosarakat a megtöltött gombócokkal, súlyuk, kerek alakjuknál fogva , rendkívül rossz aerodinamikai képességekkel rendelkeznek valamint nehezek, ez által nem is lehet nagy távolságra bejuttatni őket a horgász sok esetben nem tudja elérni a kívánt távolságot.A Turbooster® teste úgy lett megtervezve, hogy a levegőben a lehető legkisebb legyen a légellenállása. Kiváló aerodinamikai képességgel rendelkezik. Vékony hengeres teste által, megfelelő ólmozással nagyobb távolságra dobható, mint a kerekebb hagyományos etetőkosarak. A nagyobb távolság elérésével a halfogás esélye is jelentősen megnő, hiszen kibővülnek a meghorgászható területek mérete.

9. Az etetőkosaras megoldásoknál a végszereléken önmagában csak az etetőkosár tartalma vonzza a halakat. A Turbooster®t a horgász kombinálhatja az etetőkosaras változatot kiegészítve a Turbooster® előnyeit használva, ezzel jelentősen megnövelve a fogási esélyt.

10. A hagyományos változatnál az etetőkosár kizárólag fenekező jellegű módszereknél lehet használni. A Turbooster® t a horgász gyakorlatilag a horgászatban használt, bármelyik végszereléken felkínálhatja, ez alól csak a pergető horgászat a kivétel.

11. Az etetőkosaras változatnál ha sikeres a vízbe juttatás az etetőanyag oldódása behatárolható idejű, csalogató hatása nem változtatható csak kis mértékben, viszonylag rövid idejű. A Turbooster®ben a benne elhelyezett aroma tartó szivacs egy oldali vagy mindkét oldalbeli behelyezésével az oldódási idő változtatható, jelentősen növelhető akár 12-16 óra is lehet ha úgy akarjuk.

12. A Turbooster® 100 % biológiailag lebomló környezetbarát anyagból készül.


 A Turbooster® név és a Vízalatti Aroma Kibocsátó eszköz, valamint annak elve, szabadalmaztatási-oltalmazási, védjegy oltalmi eljárás alá vont termék! Minden nemű másolása, utánzása jogi következményeket von maga után!  CLASSIC TTURBOOSTEREK FELKÍNÁLÁSI MÓDJAI:
     
 
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
Minden aroma kibocsátó mellé 1 doboz ajándék csalizó bojlit adunk!