CIKKEK

Világújdonság a horgásziparban: bemutatjuk a Turboostert!

Október 17-én, kedden mutatták be a budapesti Benczúr Hotel rendezvénytermében a 2024-es Turbooster cég újdonságait, amelyek hatalmas sikert arattak a megjelent horgászok – köztük a magyar válogatott Telinger Katalin vagy a közismert pontyhorgász, Bujáki Géza – körében.

 

 

 

De mi is az a Turbooster®?

A Turbooster egy víz alatti aromakibocsájtó eszköz, amelyet a végszereléken kell elhelyezni. A belsejébe töltött aroma a víz áramlásával kioldódik, szétterjed a vízben, amit a halak érzékelnek és reagálnak rá: kiváltja belőlük a táplálkozási ösztönt és az élelem keresését.  

Többféle változatban kapható, így szinte bármely horgászmódszerhez alkalmazható.

A jövő megérkezett

„A Turboostert már több mint egy éve hoztuk létre, a 2022-es Ponty Show-n debütált, ahol meg is nyertük a Leginnovatívabb Termékdíjat. Olyan új terméket sikerült létrehozni, amely nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon egyedülálló. Megtörtént a szabadalmi levédése, már EU-s védelem alatt áll” – mondta el Pintér Zsolt, a Turboostert megálmodó és létrehozó cég tulajdonosa legújabb fejlesztéseik budapesti termékbemutatóján.

 

A Turbooster megjelenésekor is gondoltak a method feeder horgászokra, de már akkor felmerült az igény, hogy az egyedülálló aromakibocsájtó eszközt egybeépítsék az etetőkosárral. Ez mostanra meg is valósult, és elkészült a Turbooster aromakibocsájtó method feeder etetőkosár.


A forradalmian új terméket már forgalomba is helyezték, többféle – 20-60 grammig terjedő méretben.


A fejlesztés során a környezettudatosságot is szem előtt tartották, a termék száz százalékban lebomló anyagokból készült, és az ólmot is kiváltották kevésbé káros alapanyagra. 

Turbooster újdonságok termékbemutató a Benczúr hotel rendezvénytermében!

Látható, hogy a használata pofonegyszerű, mielőtt a hagyományos etetőanyag-töltést elvégeznék, levesszük a felső részt és belenyomjuk a szivacsba az aromát, amely a kiáramló nyílásokon keresztül fejti ki csalogató hatását. Hamarosan forgalomba kerül egy gyorstöltős változat is a versenyhorgászok részére.mÁRr 16 féle brutálisan jó aroma között válogathatunk.


Minőségi method mixek, pelletek


A termékbemutatón bejelentették azt is, hogy a klasszikus, kettő milliméteres method pelletek mellett megjelentek a palettán a többféle ízvilágban elérhető professzionális method mixek is. 


A Turbooster method mix több mint húsz féle minőségi összetevőből áll. Az alapanyagokat és aromákat külföldről szerzik be – árulta el Pintér Zsolt.

A fejlődés nem állhat meg!

A Turbooster teszt- és versenyhorgászok segítségével folyamatosan fejleszti termékeit, és várja azokkal kapcsolatban a visszajelzéseket. Annyit már most lehet tudni, hogy a Turbooster – szlogenéhez híven: „a fejlődés nem állhat meg” – a jövő év folyamán ismét remek újdonságokkal jelentkezik!