Turbooster Aroma Kibocsátó távdobó erősített Method Feeder Kosár

Kód: 178/20 178/25 178/30 178/40 178/50 178/60 Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Nincs értékelés
2 790 Ft 2 790 Ft 2 880 Ft 2 890 Ft 2 910 Ft 2 950 Ft 2 790 Ft-tól
Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Változat

Részletes információ

Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
Minden aroma kibocsátó mellé 1 doboz ajándék csalizó bojlit adunk!

Termék részletes leírása

A Turbooster cég legújabb fejlesztésű távdobó  method feeder kosara, megerősített szár, szár fogó és  és furat résszel.

Használata: A Turbooster® középső vezetésű. Fűzzük fel hagyományos módon a főzsinórra. A középen futó szárat húzzuk ki és a felső rész levehetővé válik. Töltsük meg az aromával majd a felső részt az etetőanyaggal a szokott módon, helyezzük be a felső részt az alsóba és toljuk vissza a szárat majd rögzítsük.

A Turbooster® egy víz alatti aroma kibocsájtó eszköz, amit a végszereléken kell elhelyezni. A vízben azonnal megkezdődik az aroma kibocsájtás, aminek hatására a halakat a horgunk közelébe csalogatja és ott tartja. Az aroma késleltető szivacs ki és bevételével lehet az aroma-kiáramlás idejét változtatni.

Mik a Turbooster és az aromák előnyei? A halak nem tudnak jól lakni vele, mint hagyományos etetésnél. Messziről a horgunk közelébe csalja a halakat, és kapásra ingerli a kevésbé táplálkozni kívánó egyedeket is. Törpeharcsás vizeken a halak gyorsan feleszik a hagyományos etetést, ezzel szemben a Turbooster® aromával nem tudnak mit kezdeni, csalogató hatás végig megmarad. Turbooster methood mixekkel és methood pelletekkel pedig a siker nem marad el! Az eredeti Turbooster® gélekkel folyamatos csalogató hatás biztosítható, hosszú időn keresztül. Használható saját, megszokott aroma géllel is. Turbooster gélekben változatos ízvilág érhető el, így kiválaszthatja a csalijához, horgászatához megfelelő gélt.